сряда , 21 11 2018
Интересно
Вие сте в: Начало / Сладко и солено / Основни ястия / Агнешко месо с гъби и зелени подправки

Агнешко месо с гъби и зелени подправки

агнешко с гъбиПродукти за 7-8 порции:
2 кг агнешко месо от плешка, растителна мазнина или масло, подправка за агнешко, 300 г гъби, червен пипер, 1 връзка пресен лук, 1 връзка магданоз, 1/2 връзка копър, черен пипер на вкус
Месото се нарязва на хапки и се изпържва в сгорещената мазнина. Щом се зачерви, се овкусява с подправката и се изважда в чиния. В същата мазнина се задушават нарязаните гъби, след което се месото се връща при гъбите. Слага се червеният пипер и малко топла вода и продължава да се задушава. Когато месото и гъбите са готови, прибавят се ситно нарязаният лук, магданозът, копърът, черният пипер.
Съвет:
За гарнитура е подходящо: зелена салата, картофено пюре или салата от варени картофи, задушен спанак, салата от суров спанак.
Отидете нагоре

Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социални медии и да анализираме трафика си. Също така събираме информация за демографските данни, интереси на потребители и за начина, по който използвате сайта ни. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Затвори

Прочетете още:
велики четвъртък
Страстната седмица: Велики четвъртък

Фондация Равен Старт
Талантът заслужава равен старт

земетресение
Земетресение в Сливен с 4,6 по Рихтер

Прозорец с предходни публикации, представен от разширението upPrev.